Aktivitetsvenn i Flesberg

Kunne du tenke deg å være den som gjør en forskjell for personer med demens? Å være Aktivitetsvenn har ingen aldersgrense.

Aldersgruppe: For alle

Som aktivitetsvenn er du med på å gi en person med demens flere gode dager og opplevelser. Har du litt ekstra tid på dagtid, ettermiddag/kveld eller helg, så kan du som Aktivitetsvenn kombinere det å gjøre noe du selv liker og samtidig være til glede for andre. Vi kobler deg sammen med en person som deler dine interesser, slik at dere kan finne gode møteplasser med hverandre. Det kan eksempelvis være å dra på fisketur, kino, kafe, gå tur, strikke, lese, biltur, ta en kaffe eller bare prate sammen. Aktiviteter kan gjøres én til én, eller i gruppe med flere aktivitetsvenner og personer som har demens.


Som Aktivitetsvenn får du informasjonen du trenger, for å være trygg i rollen:

  • Kursing
  • Faglig støtte og veiledning
  • Nettverkssamlinger for Aktivitetsvenner
  • Gleden av å gjøre noe fint og meningsfylt for andre

Å være aktivitetsvenn er frivillig arbeid, men du vil ikke ha noen utgifter for aktiviteter du er med på. Dette dekkes av den du er aktivitetsvenn for.                                                                                                            

Har du spørsmål om hva det innebærer å være Aktivitetsvenn i Flesberg kommune? Ta kontakt med Ingvild Karlsen på telefon 90934173 (mandag, onsdag eller fredag), eller på mail: ingvild.karlsen@flesberg.kommune.no Veit du at dette er noe for deg? Meld deg som aktivitetsvenn hos Flesberg frivilligsentral, ved å gå inn på: https://flesberg.frivilligsentral.no/ nederst på siden og registrere deg som Aktivitetsvenn eller ringe Frivilligsentralen på telefon 97551547. Vi ser frem til å høre fra deg.

2024 © Flesberg frivilligsentral