Bidra som frivillig

Ønsker du å bidra som frivillig ? Registrer deg her slik at vi kan ta kontakt dersom det blir behov.

Aldersgruppe: For alle

Flere aktiviteter

Attåt , Kafe`n på Flesbergtunet

Hei. Attåt er i startgropa og vi har flere frivillige som er i gang, men det er plass til flere om du kunne ha lyst. Dagene er delt inn i to med vakt fra 09.45-13.00 og 13.00-16.15 og de fleste veksler på dette annenhver uke. det er mulighet til å jobbe mandag og fredag eller ettermiddager tirsdag. Søndager skal den også være åpen fra 12.00-16.00 Her er det også mulighet, 2.eller 3 søndag i mnd. Det er en fast ansatt fra kjøkkenet som skal være i kantina på hverdager og frivillige i tillegg. De frivillige får lunsj eller middag og kaffe. Og muligheten til å være med å lage dette til en hyggelig møteplass Syns du dette høres spennende ut ,så ta kontakt med frivilligsentralen.tlf 97551547 eller registrer deg på nettsiden vår.

Styrke og balanse

Her finner du øvelser for balanse og styrke som Folkehelsekordinator Frøydis har delt med oss, enkle gode øvelser som kan du kan gjøre hjemme. Det kan jo bli litt mye stille sitting i disse dager. Under finner du 7 utvalgte øvelser som du anbefales å gjøre minst tre ganger i uka. Hver øvelse bør gjentas 3 ganger. Lykke til !

TelefonVenn.no

Kan du tenke deg å være en TelefonVenn, eller trenger du en som kan ringe til deg ? Registrer deg på nettsiden vår og vi kobler dere sammen. Under finner du litt info om det å være TelefonVenn.

Utstyr/utlånsentral

I mai fikk vi penger fra Sparebankstiftelsen DNB til utstyrssentral. Nå starter vi snart den praktiske jobben. Kunne du tenke deg å være med å jobbe som frivillig på dette flotte tiltaket ?  Er du frivillig fra før: Ta en telefon til sentralen eller er du ny frivillig : fyll inn kontaktinfo på nettsiden vår og vi tar kontakt med deg.

Vatnebrynvatnet

Vatnebrynvatnet: friluft, rekreasjon og aktivitet. Bruker du området så setter vi stor pris på at ALLE rydder etter seg ,tar med seg søpla og bidrar til å holde det fint. Ønsker du å gjøre en ekstra innsats, meld deg som frivillig.

2020 © Flesberg frivilligsentral